28 AĞUSTOS, CUMA, 2020

Sudaki Yaşamın Koruyucuları: Deniz Kızı ve Delfi

UNDP Türkiye Sudaki Yaşam Savunucusu Şahika Ercümen’in çocukları, mavi dünyayı tanıyıp sevmeye ve korumaya davettiği kitabı Deniz Kızı ve Delfi, Doğan Egmont tarafından yayımlandı.

8 yaş ve üzeri tüm okurlar, Deniz kızı Şahika ve minik yunus Delfi’yle birlikte masmavi okyanusun derinliklerinden yunus parklarına uzanan macerada sayısız deniz canlısıyla tanışacak ve onların dünyasına daha yakından tanık olacak.

Su altı dünyasının muhteşem güzellikleri arasında ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte yaşayan deniz kızı Şahika yeni arkadaşlar edinmeyi ve maceralara atılmayı çok sevmektedir. Bir gün yunuslarla tanışmak üzere okyanusun kıyıya daha yakın yerlerine doğru yüzer ve burada Delfi adındaki yunus ve onun anne babasıyla karşılaşır. Şahika Delfi ve ailesiyle oyunlar oynarken birden bir tekne Delfi’nin anne babasını yakalar. Delfi ve Şahika tekneyi takip ettiklerinde yunusların bir yunus parkına götürüldüklerini keşfederler. Ailesi ve arkadaşlarının da yardımıyla bir plan yapan deniz kızı Şahika ve Delfi yunusları kurtarabilecek midir? 

0
3045
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage