18 MAYIS, SALI, 2021

“Sizin Perşembeniz” Çevrim İçi Sanatçı Atölyeleri’nin Konuğu Necla Rüzgar

İstanbul Modern’nin Borsa İstanbul’un sponsorluğunda hayata geçirdiği “Sizin Perşembeniz” Sanatçı Atölyeleri, Necla Rüzgar’la devam ediyor. 20 Mayıs’ta çevrim içi olarak gerçekleşecek “Necla Rüzgar ile Lavi Tekniği Atölyesi”nde katılımcılar sanatçı ile bir araya gelerek denemeler yapıp resimlerini yorumlayacaklar.

Atölye, katılımcıları sanatçıların dünyalarında yolculuğa çıkarmayı amaçlıyor. Kısa söyleşiler ve sanat uygulamalarından oluşan atölye programlarıyla katılımcılar sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini keşfediyorlar. “Sizin Perşembeniz” Çevrim İçi Sanatçı Atölyeleri mayıs ayında Necla Rüzgar’ı ağırlıyor. Rüzgar’ın yapıtlarındaki yöntem ve yaklaşımdan ilham alan atölyede katılımcılar kendi mitolojik varlıklarını tasarlayacaklar. Katılımcılar lavi tekniğini kullanarak mürekkep, fırça ve kağıtla resim çalışması yapacak daha sonra da yaptıkları çalışmaları sanatçıyla birlikte yorumlayacaklar.

20 Mayıs Perşembe günü 16.00 - 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek “Necla Rüzgar ile Lavi Tekniği Atölyesi” hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
862
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage