11 OCAK, SALI, 2022

Sinema & Psikiyatri Seminerleri “Sinemanın Hayat Bilgisi Dersleri” ile Devam Ediyor

Akbank Sanat ve Psikesinema & Psikeart iş birliğiyle hayata geçirilen Sinema & Psikiyatri Seminerleri “Sinemanın Hayat Bilgisi Dersleri” başlığıyla yeni sezonda da sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Koordinatörlüğünü Prof. Dr. M. Emin Önder’in yaptığı seminer dizisinin üçüncüsü 12 Ocak Çarşamba günü “Sinemanın Hayat Bilgisi Dersleri: Yalan: Kırılganlığı gizleme arzusu” başlığı altında Ercan Kesal’ın Nasipse Adayız filmi üzerinden gerçekleşecek. Oturuma Prof. Dr. M. Emin Önder (Oturum Başkanı), Hira Selma Kalkan, Ercan Kesal, Hakan Atalay ve Burak Bakır konuşmacı olarak katılacak. “Yalanım varsa…”, “Hekimlik ve oyunculuktan yönetmenliğe: Nasipse Adayız”, “Yalan, riya ve Nasipse Adayız filmi” ve “Nasipse Adayız filmi üzerine” başlıkları konuşmacılar tarafından ele alınacak.

“Sinemanın Hayat Bilgisi Dersleri” temalı etkinlik dizisi Vicdan, Affetmek, Yalan, Kibir, Ötekileştirme, Merhamet, Uzlaşma ve Nefret alt başlıklarından oluşuyor. Belirlenen başlıklar kapsamında seçilen filmler yönetmen, yazar, oyuncu ve psikiyatristlerin katıldıkları tartışma bölümleriyle ele alınıyor. Seminer dizisi Kasım 2021- Haziran 2022 döneminde Akbank Sanat YouTube kanalında izleyiciyle buluşuyor. Sinema & Psikiyatri Seminerleri’nin programına buradan ulaşabilirsiniz.

12 Ocak 2022 Çarşamba
Sinemanın Hayat Bilgisi Dersleri: Yalan
Seyredilmesi gereken film: “Nasipse Adayız” / Ercan Kesal, 2020
Panel: Yalan: Kırılganlığı gizleme arzusu
Oturum başkanı: Prof. Dr. M. Emin Önder
Konuşmacılar:
Hira Selma Kalkan - Yalanım varsa…
Ercan Kesal - Hekimlik ve oyunculuktan yönetmenliğe: Nasipse Adayız
Hakan Atalay - Yalan, riya ve Nasipse Adayız filmi
Burak Bakır - Nasipse Adayız filmi üzerine

0
778
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage