02 AĞUSTOS, SALI, 2022

“Semtlere +1 Yeşil” ile Cihangir Yeşilleniyor

“Semtlere +1 Yeşil” projesi atölyeler, söyleşiler, gastronomi buluşmaları ve gizli partileri içeren programı ile 7 Ağustos’a kadar Cihangir’de katılımcılarla buluşacak.

Cihangir’de keşif, gastronomi, eğlence dolu bir yeşil yolculuk sunan “Semtlere +1 Yeşil”, Cihangir’i birbirinden farklı etkinlik ile yeşile boyayacak. Proje tanıtım filminde İbrahim Selim’in yer aldığı “Semtlere +1 Yeşil” programında “Tabiatı Özel Buluşmalar” kapsamında Ahmet Mümtaz Taylan & Levent Erden ile “Cihangir Kafası”, Sezgi Olgaç ile "Dünyayla dost bir gezgin olmak mümkün mü?” söyleşileri, Eray Özer ve Özgür Mumcu ile “Cihangir’de Yeni Haller” podcast kaydının yapıldığı söyleşi, Art Stage Tattoo Gallery ve 3rd Culture’da pop-up partilere ek birden fazla atölye yer alıyor.

Ayrıca program kapsamında Selim Siyami Sümer ile “Music with Plants” konseptiyle bitkilerle müzik performansı, Planthom ile bitki atölyesi ve Eco Print atölyesi katılımcılarla buluşacak.

​7 Ağustos’a kadar Cihangir’de gerçekleşecek “Semtlere +1 Yeşil” hakkında ayrıntılı bilgiye @artibir hesabından ulaşabilirsiniz.

0
1519
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage