07 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2019

Salon Yeni Sezonu Birbirinden Özel İsimlerle Açacak

2010 yılından bu yana iyi ve kaliteli müziği dinleyicilerle buluşturan Salon, yeni sezonuna 21 Eylül’de başlayacak. Yeni sezon konserlerinin biletleri 8 Ağustos Perşembe günü saat 10.30’da Biletix üzerinden ve ana gişe İKSV’de satışa çıkacak. Ayrıca Salon’un 10. yılına özel Lale Kart ile etkinliklerde 1 bilet alana 1 bilet bedava kampanyası uygulanacak. Lale Kart sahipleri için indirimli ön satış dönemi ise 7 Ağustos Çarşamba günü başlıyor.

Salon’un yeni sezonunda; 23 Eylül’de son albümü The Unseen In Between’i 2019 yılının hemen başında ünlü plak şirketi Matador etiketiyle yayımlayan Steve Gunn indie-folk gecesi yaşatacak. 60’ların özgür ruhunu, saykedelik müziğini, günümüzün neo-psychedelia akımı ile yaşatan Babe Rainbow, 26 Eylül’de; İsviçreli elektro pop ikilisi Lyn m ve Alain Frey’in oluşturduğu Elvett 27 Eylül’de ilk Türkiye konserleriyle Saloun’un konuğu olacak. Hollandalı ikili Stijn Hosman ve Hessel Stuut tarafından kurulan Polynation elektronik müzikleriyle 28 Eylül’de sahnede olacak.

Salon’a konuk olacak diğer isimler arasında; Danimarkalı punk grubu Iceage, poptan caza uzanan repertuarıyla Sinkane, elektorik müzik harikası Zola Blood, Jae Matthews ve Augustus Muller ikilisinin post-punk etkileşimli synth-pop grubu Boy Harsher, müzisyen ve şarkıcı Thomas Azier yer alıyor. Garanti BBVA Konserleri kapsamında Kiasmos ikilisinden Janus Ramussen da bu sene Salon’da dinleyeceğimiz isimler arasında. Ayrıca, saksafonu, synthesizer’ı ve güçlü sesiyle elektronikayı cazla harmanlayan Laura Misch, 70’lerden günümüze, kozmik cazın öncülerinden biri olan Idris Ackamoor ve kült projesi The Pyramids, İsviçreli akordeon sanatçısı Mario Batkovic de Salon’un misafirleri arasında. Saykedelik pop ekibi Föllakzoid, 80’lerin synth-pop standartlarını, standart tanımayan elekktro-pop algısıyla modernize eden Σtella, Thomas Kuratli‘nin katmanlı elektronik müzik projesi Pyrit, sofistike bir indie pop bayramı yaşatan Helado Negro, İtalyan müzisyen ve çağdaş klasik müzik bestecisi Fabrizio Paterlini, caz ve elektronik müzik arasındaki sınırları bulanıklaştıran Makaya McCraven da Salon’da yer alacak diğer isimler arasında yer alıyor.

​Birlikte Güzel ve Salon’un süprizler hazırlayacağı yeni sezon programında yer alan sanatçıların şarkılarından oluşturulan çalma listesini ise https://open.spotify.com/playlist/7mDQKEFACq59Eoid6sy7l3?si=HvZDY9f0QluV3tq0Yy0rgg üzerinden incelyebilirsiniz. 

0
1258
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage