12 ARALIK, ÇARŞAMBA, 2018

Sait Faik’in Hikâyeleriyle Şehir Amber Kokacak

Edebiyatımızın önde gelen yazar ve şairlerinin eserlerinin İş Sanat sahnesine taşındığı etkinlik serisi, Sait Faik’in beş farklı hikâyesinin yer alacağı “Şehir Amber Kokacak” adlı dinleti ile devam ediyor.

Dinletide yazarın bu kez Müthiş Bir TrenHavuz BaşıBalıkçısını Bulan OltaYüksekkaldırımSerseri Çocuk ve Köpek başlıklı hikâyeleri yer alacak. Daha önceki dinletilerde de olduğu hikâyeler eski bir radyo kayıt stüdyosu şeklinde düzenlenen sahne düzeni içinde okunacak.

Metinleri Atilla Birkiye tarafından hazırlanan ve Mehmet Birkiye tarafından sahneye uyarlanan dinletide hikâyelere Metin Belgin, Bülent Emin Yarar, Hakan Gerçek gibi isimler ses verecek. Müzik Yönetmeni ve piyanist olarak Serdar Yalçın; kemanda Seda Subaşı, çelloda Şemsa İdil Ural, efektlerde ise Tuğrul Karanfil, Yiğit Çekil yer alacak.

​Sait Faik hikâyelerinin okunacağı “Şehir Amber Kokacak” adlı dinleti 17 Aralık, Pazartesi günü İş Sanat’ta gerçekleşecek. Dinleti 17.00 ve 20.30 saatlerinde iki ayrı seans olarak düzenlenecek ve ücretsiz olacak.

0
1928
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage