18 EKİM, ÇARŞAMBA, 2023

Sahne Arkasına Özel Bir Yolculuk: Zorlu PSM UNSEEN Tur

Zorlu PSM’de sahnelenen dev yapımların sahne arkasını tüm detayları ve anılarıyla sergileyen UNSEEN Tur, 21-27-31 Ekim’de misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Türkiye’de ilk defa bir kültür sanat kurumu sahne arkasındaki, kimsenin bilmediği ve görmediği alanları misafirleri ile paylaşıyor. 90 dakika süren 5000 adımlık UNSEEN Tur, katılımcılarını rehber eşliğinde sahne arkasında özel bir yolculuğa çıkıyor. Bu tur ile Zorlu PSM’de sahnelenen dev yapımların sahne arkası, sanatçıların bıraktığı izler, hediyeler, hikâyeler, fotoğraflar ve daha birçok anı katılımcılarla buluşacak. Konsept tasarımı I-AM İstanbul’a ait olan UNSEEN Tur’un küratörlüğünü Bengü Gün, enstalasyon ve deneyim tasarımını ise sanatçı Bilal Yılmaz üstleniyor.

Zorlu PSM Genel Müdürü Filiz Ova UNSEEN Tur projesi hakkında şunları söyledi: “Zorlu PSM olarak 10 yılı aşkın süredir sanatseverlerin desteğiyle kültür-sanat alanında dünyanın ve Türkiye’nin en iyilerini sahnemizde ağırlayarak; ilklere ve unutulmayacak etkinliklere imza attık. 11. sezonumuza da ‘Dünyan Değişsin’ diyerek başladık ve tüm sanatseverleri yeni deneyimler keşfetmeye ve hep birlikte bu deneyimleri paylaşarak dünyalarını değiştirmeye davet ediyoruz. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan, kendi yapımlarımıza kadar uzanan nitelikli performansları sanatseverlerle buluşturmaya devam ederken ilham verici olduğuna inandığımız UNSEEN Tur projesini hayata geçirdik. Zorlu PSM olarak 55 bin m2’de ve bugüne kadar 5 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiren bir kurum olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmek istedik. Dev yapımların, konserlerin, tiyatroların nasıl hayat bulduğunu merak eden misafirlerimize sahne sanatlarının üretim alanları diyebileceğimiz sahne arkasını ziyarete açtık. 90 dakika süren 5000 adımlık Zorlu PSM UNSEEN Tur ile misafirlerimizi rehber eşliğinde keşif dolu bir yolculuğa çıkarıyoruz. Herkes tarafından merak edilen bu büyük ve büyülü dünyayı göstermekten mutluluk duyarken hayata geçirdiğimiz tur projesi hem bizim için hem de misafirlerimiz için heyecan verici oldu. Sahne arkasındaki bu atmosferi gördükten sonra seyircilerimizin sahnedeki performansları izlerken çok daha büyük bir hayranlıkla izleyeceklerini tahmin ediyorum. Zorlu PSM UNSEEN Tur misafirlerimiz için ilham verici bir deneyim olacak.”

​Zorlu PSM UNSEEN Tur’un biletlerine Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.

0
793
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage