15 EYLÜL, SALI, 2020

SAHA Studio’dan Çevrim İçi Sanatçı Sohbetleri

SAHA Derneği’nin görsel sanatçı ve küratörlere araştırma, üretim ve etkileşim ortamı sağlamak için Beyoğlu’nda açtığı SAHA Studio, ilk yılını geride bırakırken yeni bir söyleşi dizisiyle sanatseverlerle buluşuyor. Çevrim içi olarak gerçekleştirilecek yeni sanatçı söyleşileri kapsamında Kerem Ozan Bayraktar, Borga Kantürk, Gülşah Mursaloğlu, Metehan Özcan ve Dilek Winchester dinleyicilerle bir araya gelecek.

İzleyicilere her Çarşamba farklı bir sanatçının stüdyosunu çevrim içi gezme fırsatı tanıyan SAHA Studio söyleşileri, aynı zamanda sanatçının davet ettiği bir sanat profesyoneli ve SAHA direktörü Çelenk Bafra ile gerçekleştirilecek söyleşi ile de katılımcılara keyifli bir sohbet sunacak. Bugüne kadar sanatçılara sağladığı araştırma ve üretim fonlarıyla dikkat çeken SAHA, yeni söyleşi programı kapsamında sanatçıları desteklemeye ve onların sanatseverlerle buluşma imkânlarını arttırmaya devam edecek.

​İlki geçtiğimiz gün gerçekleştirilen SAHA Studio söyleşilerinin 16 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek yeni programında Metehan Özcan ve Huo Rf izleyicilerle bir araya gelecek. Program kapsamında sanatçıların son dönem üretimleri ve pandemi süreci ele alınacak.

Söyleşi programındaki her bir buluşmaya buradan katılabilirsiniz.

Söyleşi Programı:

16 Eylül Çarşamba

18:30

Metehan Özcan ve Huo Rf

23 Eylül Çarşamba

18:30

Kerem Ozan Bayraktar ve Nazlı Yayla

30 Eylül Çarşamba

18:30

Gülşah Mursaloğlu ve Hera Büyüktaşçıyan

7 Ekim Çarşamba

18:30

Dilek Winchester ve Naz Kocadere

0
1908
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage