28 OCAK, CUMA, 2022

Ryusuke Hamaguchi'nin Yeni Filmi “Drive My Car” Vizyonda

2022 Altın Küre’de En İyi Yabancı Dilde Film ödülünün sahibi olan, 2022 Oscar Ödülleri Kısa Listesi’ne giren, Ryusuke Hamaguchi imzalı Drive My Car, 28 Ocak’tan itibaren (bugün) Başka Sinema’da izleyicilerle buluşuyor. 

2021 Berlin Film Festivali’nde Gümüş Ayı kazanan The Wheel of Fortune And Fantasy’nin yönetmeni Ryusuke Hamaguchi’nin yeni filmi Drive My Car, bir Haruki Murakami hikâyesinden sinemaya uyarlandı. Hidetoshi Nishijima, Toko Miura ve Masaki Okada’nın oyuncu kadrosunda yer aldığı film dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yaptı ve En İyi Senaryo ödülünü kazandı.

“Kaybettiği eşinin yasını tutan başarılı yönetmen Yusuke Kafuku, Çehov’un Vanya Dayı oyununu sahneye koymak üzere Hiroşima’da bir festivale çağırılır. Festival kendisine 20 yaşında bir kadın şoför tahsis eder; Kafuku, hiç beklemediği bir şekilde, gizemli şoförüyle yalnızlık, kayıplar ve yasla bezeli, sırların karşılıklı olarak açıklandığı bir dizi yolculuğa çıkar.”

Sanatın aslen insan doğasını daha iyi anlamak için bir araç olabileceğini savunan Drive My Car filminin fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

0
1642
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage