13 AĞUSTOS, PERŞEMBE, 2020

Remote X Performans Serisi İstanbul’a Taşınıyor

Beykoz Kundura’nın tarihi atmosferinde yer alan Kundura Sahne, “Belgesel tiyatronun” tanınmış topluluklarından Berlinli Rimini Protokoll’un dünyanın farklı şehirlerinde büyük ilgiyle karşılanan “Remote X” serisini İstanbul’da misafir edecek. “Remote X”in İstanbul için özel olarak Jörg Karrenbauer tarafından uyarlan “Remote Istanbul” eseri, 19 Eylül ile 15 Kasım 2020 tarihleri arasında görülebilecek.

İzleyicilerin küçük gruplar hâlinde bir araya gelmesiyle gerçekleştirilecek “Remote İstanbul”, şehrin belirli noktalarında yolculuğuna başlayacak. Yolculuk sırasında bir kulaklık aracılığıyla yönlendirilecek katılımcılardan birlikte hareket etmeleri, şehrin dinamiklerini birlikte keşfetmeleri ve şehrin kalbine doğru hep beraber yol almaları beklenecek.

Bugüne kadar birçok şehre konuk olan “Remote X”, 2013 yılında Berlin’de gerçekleştirilen ilk performansının ardından bugüne kadar Londra, Paris, Lizbon, Milano, Madrid, Kopenhag, New York, Los Angeles, Miami, Buenos Aires, Santiago, Moskova, St. Petersburg, Kiev, Tahran, Hong Kong, Şangay ve Abu Dabi dâhil olmak üzere 50’nin üzerinde farklı şehirde izleyicilerle buluştu.

​“Remote Istanbul”un biletleri 31 Ağustos tarihinde Beykoz Kundura’nın internet sitesi üzerinden satışa çıkarılacak.

0
2712
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage