01 AĞUSTOS, PAZARTESİ, 2022

Red Bull Dance Your Style Başvuruları Başladı

Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style için başvurular başladı.

Dans pistlerini yeniden yeteneklerle buluşturmaya hazırlanan Red Bull Dance Your Styl için başvurular Instagram üzerinden yapılacak. Ağustos ayında Antalya, İstanbul ve İzmir’de gerçekleşecek elemelerin ardından jüri tarafından seçilecek 16 dansçı 10 Eylül’de Ankara’daki Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali’nde yarışacak. Türkiye’nin en iyisi seyircilerin oyları ile seçilecek. Yarışmada dansçıların hip hop, popping, house dance gibi sokak dansı stillerinde performans sergileyecek. Yarışmanın kazananı Güney Afrika’da gerçekleştirilecek Red Bull Dance Your Style 2022 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek. Yarışmaya katılmak için 18 yaşından büyük olmak gerekiyor.

Ülkemizde ilk olarak 2018 yılında Antalya’da düzenlenen Red Bull Dance Your Style’da kazanan Can Tohma oldu. 2019’da da Aydan Uysal en iyi isim olarak ilk defa gerçekleştirilen Paris’teki Red Bull Dance Your Style Dünya Finali’nde de ülkemizi temsil etti. 2020 yılında ise çevrim içi olarak TikTok üzerinden düzenlenen yarışmanın kazananı Akay Üstünel oldu.

Başvuru Adımları
1. Adım - Aday Instagram’da dilediği şarkı eşliğinde dans ettiği videoyu Instagram Reels’a yükleyecek.
2. Adım - Videoyu paylaşırken @redbulldance ve @redbulltr hesaplarını etiketleyecek ve #RedBullDanceYourStyle etiketini kullanacak.
​3. Adım - Son olarak aday RedBullDanceYourStyle.com adresine gidecek ve başvuru formunu dolduracak.

0
1800
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage