12 EYLÜL, CUMARTESİ, 2020

Red Bull BC One E-Battle Finalini Türk B-girl Jemrayy Zorluyor

Dünyanın en prestijli breakdans (breaking) yarışması Red Bull BC One bu yıl çevrim içi olarak en iyi B-Boy ve B-Girl'leri bulmak için araştırmalarına devam ediyor. Bu yılki uluslararası elemeleri oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanan yarışmaya başvuran Türk B-girl Jemrayy, son 64 dansçı arasında yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

Dünyanın en geniş katılımlı teke tek breakdans (breaking) yarışması olan Red Bull BC One, 2004 yılından bugüne 30’u aşkın ülkeden binlerce dansçıyı bünyesinde barındırdı. Her sene düzenli olarak düzenlediği yarışmalarda hem genç yeteneklere bir şans tanıyan hem de onları uluslararası arenaya taşıyan organizasyon, bu yıl aynı amaçla çıktığı yolda önemli bir mesafe katetti.

Başvuruları 31 Ağustos 2020 tarihinde kapanan yarışmaya Türkiye’den katılan B-girl Jemrayy, dünya çapında 30’u aşkın ülkeden katılan yarışmacılar arasında yapılan elemelerde finale bir adım daha yaklaştı. Henüz kariyerinin başında olan genç breakdansçı, gelecek elemelerde elde edeceği yeni başarılarla çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

​Kazananların Red Bull BC One 2021 Finali’nde boy göstereceği yarışmada 1 B-Boy ve 1 B-Girl’ün ekim ayındaki elemelerde belirlenmesi planlanıyor.


Dünya çapında en yetenekli breakdansçıların performans gösterdiği Red Bull BC One’a ilişkin daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
2258
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage