10 Ağustos’ta Bonus Parkorman’da gerçekleşecek +1 Sunar: Pozitif Vibrations’ın ikinci edisyonunda; Michael Kiwanuka, Nilüfer Yanya ve Alicia sahne alacak.
İlk edisyonu 22 Haziran’da Bonus Parkorman’da düzenlenen +1 Sunar: Pozitif Vibrations’ın ikinci edisyonunda; Grammy ve Brit adaylığına ve Mercury Ödülü’ne layık görülen Michael Kiwanuka’nın yanı sıra; çok katmanlı müziğiyle son dönemin öne çıkan isimlerinden Nilüfer Yanya ile disiplinler arası üretimiyle dikkat çeken Alicia yer alacak.
Kiwanuka albümünden beş yıl sonra çıkardığı Small Changes ile kuşağının tanımlayıcı şarkı yazarlarından biri olduğunu bir kez daha kanıtlayan Michael Kiwanuka, üçüncü stüdyo albümü My Method Actor ile dikkat çeken Nilüfer Yanya ve ilk albümü Radyo Neptün ile 10 unutulmaz Türk şarkısını Lo-Fi yorumla yeniden kurgulayan Alicia festival kapsamında müzikseverlerle buluşacak.
Programı, organizasyonu ve diğer tüm detaylarıyla müzik severlere unutamayacakları bir deneyim yaşatmak felsefesiyle ve +1’in katkılarıyla hayata geçirilen Pozitif Vibrations serisi katılımcılarına hem programı hem de tüm olanaklarıyla dopdolu bir gün vadediyor. Etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.