12 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2020

Postacı Fare’nin Serüvenleri

Ödüllü çizer Marianne Dubuc’ün yazıp resimlediği, çocukları bazen ağaç tepelerinde, bazen toprağın altında eğlenceli keşiflere çıkardığı Postacı Fare’nin serüvenlerinin iki kitabı Postacı Fare’nin Bir Günü ve Postacı Fare Tatilde, Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlandı.

Ece Nahum’un dilimize kazandırdığı, rengârenk ayrıntılarla bezeli Postacı Fare’nin serüvenleri üç yaş ve üzerindeki tüm çocuklara hitap ediyor.

“Siz hiç bir timsaha misafir oldunuz mu? Ya da bir sincaba? Postacı Fare paketlerini teslim ederken siz de birbirinden farklı hayvanları tanıyıp evlerini keşfedeceksiniz. Üstelik bu dayalı döşeli evlerde o kadar çok ayrıntı var ki! Peki, acaba o son paketin kime geldiğini tahmin edebilecek misiniz?”

​“Postacı Fare ailesiyle birlikte tatile çıkıyor. Ama işlerini ihmal etmesi söz konusu bile olamaz! Ormanlardan kutuplara, deniz kıyısından çöllere uzanan yolculuğu boyunca paketlerini teslim etmeye devam ediyor. Fare Hanım ile üç küçük yavruları da Postacı Fare’ye yardım ediyorlar. Yol boyunca uğradıkları yerleri takip ederken gözlerinizi dört açmalısınız: Her sayfada başka başka hayvanlarla karşılaşabilirsiniz.”

0
2510
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage