08 HAZİRAN, SALI, 2021

PİLEVNELİ’den Bodrum’da İki Yeni Sergi

PİLEVNELİ, temmuz ve ekim ayları arasında KAPLANKAYA’da yeni bir proje gerçekleştirecek. Altı aylık hazırlık sürecinin ardından hayata geçirilen bu proje kapsamında, İspanyol mimarlar Carlos Ferrater ile Borja Ferrater tarafından tasarlanan KAPLANKAYA Clubhouse’ta birbirinden farklı sergiler sanatseverlerle buluşacak.

Proje kapsamında gerçekleştirilecek sergilerin ilkinde PİLEVNELİ ve KÖNIG’in temsil ettiği sanatçıların eserlerinden oluşturulan bir seçki izleyicinin beğenisine sunulacak. 30’u aşkın sanatçının son dönem eserlerinin yer alacağı sergi, 8 Temmuz’da Milas’ta bulunan KAPLANKAYA’da kapılarını açacak. Sergi mekânı bir koleksiyonerin güneydeki evi gibi kurulanarak eserler sergilenecek. Farklı kuşaklardan sanatçıların eserlerini bir araya getirecek olan sergi ŠKODA, Jotun, Samsung, Yataş Bedding ve MG International Fragrance Company iş birliğiyle gerçekleştiriliyor.

Ayrıca PİLEVNELİ Mandarin Oriental Bodrum’da “ANADOL - CRETEN - ELMACI - FIRMAN - TÖRE - ZÜMRÜTOĞLU” başlıklı karma sergi, 10 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunulacak. ŠKODA, Samsung ve MG International Fragrance Company iş birliğiyle düzenlenen sergide Refik Anadol’un Uluslararası Uzay İstasyonu veri tabloları, Daniel Firman’ın Toplama ve Tavır serilerinden heykelleri, Ali Elmacı ve Tarık Töre’nin son dönem eserleri, Erdoğan Zümrütoğlu’nun Yaz Günleri Beni Hatırlamıyor ve Yağ Satarım, Bal Satarım, Ustam Ölmüş Ben Satarım serilerinden eserleri yer alacak. Bunların yanı sıra Johan Creten’in ikonik Gözlem Noktaları ziyaretçilere eserleri oturarak inceleme fırsatı sunacak.

0
4445
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage