07 KASIM, SALI, 2023

Pera Müzesi’nden “Barış İçin Müzik: BAGO Kuartet” Konseri

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi’nin klasik müziğin güncel yorumcularını dinleyicilerle bir araya getirdiği Pera Klasikleri konser serisi 11 Kasım Cumartesi günü, Barış Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası’ndan BAGO Kuartet konseriyle devam ediyor.

Yaylı sazlardan oluşan topluluk, İzmir merkezli Barış Çocuk Orkestrası Derneği’nin bir sosyal sorumluluk projesi olan Barış Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası’nın amatör müzisyenleri arasından seçilen genç üyelerden oluşuyor. Hem daha çok sanatsevere ulaşmak hem de müziğin koruyucu gücünün birleştirdiği orkestranın sesini duyurmak amacıyla yola çıkan BAGO Kuartet’te İlayda Fındıkçı, Elif Öztürk, Havvanur Bozkurt ve Zelal Kılınçaslan yer alıyor.

Pera Müzesi Oryantalist Resim Koleksiyonu’ndan bir seçkiyi izleyicilerle buluşturan “Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar” başlıklı serginin yer aldığı salonda gerçekleşecek konser, dinleyicileri tarihi ve büyülü müze atmosferinde barışçıl bir müzikal yolculuğa çıkarmayı hedefliyor. 11 Kasım Cumartesi günü saat 19.30’da gerçekleşecek konserin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

BAGO Kuartet
İlayda Fındıkçı (I. Keman)
Elif Öztürk (II. Keman)
Havvanur Bozkurt (Viyola)
​Zelal Kılınçaslan (Viyolonsel)

0
607
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage