16 NİSAN, CUMA, 2021

“Nâzım'ın Hikâyesi” Bugün Ziyarete Açıldı

Boğaziçi Üniversitesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Araştırma Merkezi bünyesinde oluşturulan, Nâzım Hikmet ilgili yazılı, görsel ve işitsel belgeler, incelemeler ile bilgilendirme metinlerini içeren “Nâzım’ın Hikâyesi” adlı internet sitesi bugün ziyarete açıldı. Projenin tanıtılacağı panel ise bugün 17.30’da Zoom’da düzenlenecek.

“Nâzım’ın Hikâyesi (www.naziminhikayesi.com)"nde şairin hayatını aile arşivinden fotoğraflarla, özel ses kayıtları, belgeler ve videolarla anlatan özel içerikler yer alıyor.

Merkez bu açılışı, projenin tanıtımının ardından arşiv, eğitim, tasarım ve sergi pratikleri açısından değerlendirileceği bir etkinlik eşliğinde gerçekleştirecek.

Bugün (16 Nisan) saat 17.30’da ise Ahmet Ersoy’un moderatörlüğünde gerçekleşecek “Nâzım’ın Hikâyesi ve Yeni Mecralar” paneline Murat Gülsoy, Buket Okucu, Su Başbuğu, Ersan Ocak, Oktay Özel ve Burak Şuşut konuşmacı olarak katılacak.

Herkesin katılımına açık olacak çevrim içi etkinlik Zoom’da bugün saat 17:30’da başlayacak. Katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=X3A6KDZwXj0

0
1267
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle