21 OCAK, PERŞEMBE, 2021

Nilperi Şahinkaya ve Bora Akkaş ile “Nora-Bir Bebek Evi”

Her hafta kült bir eserden kesitleri günümüz perspektifiyle sahneye koyan, Zorlu PSM prodüksiyonu, Based Istanbul iş birliği ve Türk Tuborg A.Ş. katkılarıyla hayata geçirilen “Dijital Sahne”nin bu haftaki konuğu Nilperi Şahinkaya ve Bora Akkaş ile Nora-Bir Bebek Evi oluyor.

Geçtiğimiz haftalarda Hamlet ve Martı’nın izleyiciyle buluştuğu “Dijital Sahne”de bu hafta modernizmin tiyatrodaki kurucusu Norveçli yazar Henrik Ibsen’in tiyatronun ilk feminizm içerikli oyunu olarak anılan Nora-Bir Bebek Evi adlı oyunu yayımlanıyor. İbrahim Çiçek’in uyarladığı oyun, bu akşam (21 Ocak) saat 20.00’de Zorlu PSM YouTube kanalında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Her dönem güncelliğini koruyan kadının özgürleşmesi ve dayatılan dünyanın yalanlığını fark ederek cesaret ve suçlamalardan bir “ben” olma hikâyesi anlatan Nora-Bir Bebek Evi’nde seyirci, Nora ve Torvald karakterlerini Nilperi Şahinkaya ve Bora Akkaş’ın performanslarıyla izleme fırsatı buluyor. Kendisinden başka kimseye ihtiyacı olmayan bir “ben” olabilme hikâyesinin anlatıldığı Nora-Bir Bebek Evi kesiti izleyiciye yeni bir sahnelemeyle, tazelenen bir seyir deneyimi sunuyor.

Nora-Bir Bebek Evi’ni daha önce deneyimlemediğiniz bir seyir deneyimi ile dijital formatta bu akşam (21 Ocak) saat 20.00’de Zorlu PSM YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=L1nLmuCSYQE

0
2506
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle