26 KASIM, PAZAR, 2023

Nilipek.’in “Geçmiyor Zaman” Klibi Buenos Aires Music Video Festival’de

Elif Tekneci’nin yönetmenliğini üstlendiği Nilipek.’in “Geçmiyor Zaman” şarkısının klibi, Buenos Aires Music Video Festival’de Uluslararası Pop kategorisinde yarışıyor.

“Geçmiyor Zaman”, 2019’dan beri her sene Arjantin’de gerçekleştirilen ve sadece müzik videolarına odaklanan Buenos Aires Music Video Festival’de Harry Styles, Olivia Rodrigo ve Troye Sivan gibi isimlerin kliplerinin yer aldığı kategoride yarışıyor. Yılın en yaratıcı yapımlarını ödüllendirmeyi ve uluslararası yönetmen, yapımcı ve müzisyenleri bir araya getirmeyi amaçlayan festival kapsamında her sene Video Prisma ödülleri dağıtılıyor. Kazananlar 27 Kasım’da açıklanacak.

Nilipek.’in Mayıs 2023’te yayımlanan şarkısının Elif Tekneci yönetmenliğinde çekilen klibi, zararlı bir ilişkinin sıkışık hissinden ve bıraktığı yaralardan kurtulma umudunu sembolik bir dille anlatıyor. İzleyicilere renkli ama tekinsiz bir duygusal dünya sunan klibin yapımcılığı Elif Mermer (Mörmır Film), sanat yönetmenliği ve maskelerin yapımı ise Nur Şevval Yılmaz’a ait.

Kısa bir zaman ve kısıtlı bir bütçeye yoğun bir emeği sığdırdıklarını belirten Nilipek., Türkçe bir şarkının klibiyle pop kategorisinde bu kadar popüler isimlerle ve bu kadar büyük prodüksiyonlarla yarışmasından gurur duyduğunu belirtiyor.

Nilipek.’in “Geçmiyor Zaman” şarkısının klibini buradan izleyebilirsiniz.

Künye:
Yönetmen: Elif Tekneci
Yapımcı: Elif Mermer
Görüntü Yönetmeni: Faruk Emin Kaba
Kamera Operatörü: Alper Özdemir
Sanat Yönetmeni: Nur Şevval Yılmaz
Kurgu: Elif Mermer
Colorist: Elif Tekneci
Prodüksiyon Asistanı: Hande Alpaslan
Backstage Fotoğraf: Emre Gargu - Hande Alpaslan - Nur Şevval Yılmaz
Maske Tasarım: Nur Şevval Yılmaz - Nilipek.
Maske Üretim: Nur Şevval Yılmaz
Oyuncular: Nilipek. Murat Gökhan Doğan
Dağıtım: The Orchard
​Mörmır Film 2023

https://www.youtube.com/watch?v=nDBlYK3O1Fs

0
757
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage