10 HAZİRAN, PERŞEMBE, 2021

“Muamma” 12 Haziran’da Kumbaracı50’de Seyirciyle Buluşuyor

Kasım 2020’de sadece 2 gösterimle izleyiciyle buluşan Muamma, 12 Haziran Cumartesi günü Kumbaracı50’de yeniden sahnelenecek.

Gaye Boralıoğlu’nun Mübarek Kadınlar ve Hepsi Hikâye öykü kitaplarından 4 hikâye İsmail Sağır tarafından oyunlaştırıldı. Oyunda her gün Sirkeci garından trene binen “Mi Hatice”nin hikâyesini anlatmaya başlayan üç anlatıcı, Hatice’nin hikâyesiyle iç içe geçen 3 farklı kadının daha hikâyesini aktarıyor. Ve bu hikâyelerin hepsi Menekşe istasyonunda son buluyor. Oyunun kadrosunda ise Ayşegül Uraz, Gülhan Kadim ve Sinem Öcalır yer alıyor.

Yönetmenliğini İsmail Sağır’ın yaptığı oyunun yönetmen yardımcılığını Ceyda Akel ve Serra Aybars üstleniyor. Muamma’nın dekor tasarımı Başak Özdoğan, ışık tasarımı İsmail Sağır, kostüm tasarımı Kolektif ve müzikleri Burçak Çöllü imzası taşıyor. Oyunun fotoğraflarını Ozan Yelçi ve Ömer Dişbudak çekti.

Muamma oyunu hakkında ayrıntılı bilgiye ve biletlerine buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyuna gelemeseniz de pandemi dolayısıyla satışa açılmayan koltuklar için gösterim desteği bileti alarak katkıda bulunabilirsiniz.

0
1366
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage