23 HAZİRAN, SALI, 2020

Mixer’den Yeni Çevrim İçi Sergi

Mixer, yeni çevrim içi sergisi “Art on Screen” ile 25 Haziran 2020 ile 15 Ağustos 2020 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak. Mixer’in internet sitesi üzerinden ulaşılabilecek sergide Türkiye'den altı sanatçı farklı ülkelerden takip ettikleri sanatçılarla bir araya gelecek.

Bilgisayar ortamında dijital olarak üretilen ve ekranlar aracılığıyla izleyici ile buluşacak video çalışmalar, dış dünya ile bağlantımızın kesildiği günümüze dair önemli tanıklıkları bünyesinde barındıracak. Yeni düşünme biçimleri yaratmayı amaçlayan sergi, insan için iletişimin ve dış dünya ile etkileşimin ne denli önemli olduğunu bir kez daha vurgulayacak.

Sergi kapsamında çalışmalarına yer verilecek sanatçılar: Balkan Karışman & Maotik, Can Büyükberber & Trudy Elmore, Meltem Şahin & George Wylesol, Ozan Türkkan & Claudia Larcher, Sırma Doruk & Julie Nymann, RAW & Kuflex.

​“Art on Screen” 25 Haziran, Perşembe günü Zoom üzerinden gerçekleşecek ve YouTube'da canlı olarak yayımlanacak bir açılış konuşmasının ardından www.mixerarts.com üzerinden ziyaret edilebilecek.    

0
1797
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage