11 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2021

“Mixer Sessions V” Sergisi 21 Ağustos’a Kadar Devam Ediyor

Mixer’in kariyerlerinin başındaki genç sanatçılara alan açma ve destek olma amacıyla düzenlediği "Mixer Sessions" başlıklı sergi serisinin beşinci edisyonu “Mixer Sessions V” 21 Ağustos’a kadar devam ediyor.

“Mixer Sessions V” sergisinde farklı şehirlerde eğitim gören sanatçıların video, fotoğraf, tuval, karakalem, seramik, hazır nesne ve mekâna özgü yerleştirmeler gibi çeşitli sanatsal üretim biçimlerini kullandıkları çalışmaları yer alıyor. Bu yılki seçki toplumsal hafıza, birey-kimlik, aidiyet, aile, ev-mekân, doğa-insan ilişkisi ve iktidar kavramlarına odaklanıyor.

Sergide yer alan sanatçılar: Cemil Toprak, Delal Eken, Derya Gözükızıl, Duygu Tanrıverdi, Eda İlbeyci, Ege Subaşı, Ekin Keser, Ferhat Salman, Gökhan Tanrıöver, Hale Arslan, Hazel Kılınç, Irmak Dönmez, Kübra Zor, Nagihan Aydınlık, Pelda Aytaş, Rıdvan Aşar, Serap Alakaz, Volkan Dinçer, Zeynep Tunçel Kahyaoğlu.

“Mixer Sessions V” sergisini 21 Ağustos’a dek Mixer’de ziyaret edebilir ya da buradan sanal tur ile çevrim içi olarak görebilirsiniz.

Fotoğraf: Nazlı Erdemirel

0
2512
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle