24 EYLÜL, PERŞEMBE, 2020

Metin Celal ve Sibel Oral ile “Hayatımız Kitap”

Türkiye Yayıncılar Birliği’nin yayıncı ve yazar Metin Celal ile gazeteci ve yazar Sibel Oral’ın dönüşümlü olarak yöneteceği, kitaba ve yayıncılığa odaklanan yeni çevrim içi programı “Hayatımız Kitap” bugün (24 Eylül Perşembe) başlıyor. Programın ilk konuğu Yalçın Tosun oluyor.

Program ile yayıncılık sektörünün paydaşlarını bir platform üzerinde bir araya getirmek ve gerek sektörde çalışanları gerekse sektörle ilgili kişileri bilgilendirmek amaçlanıyor. Metin Celal, çevrim içi “Hayatımız Kitap” programında iki haftada bir perşembe günleri yayıncılar, genel yayın yönetmenleri ve editörlerle sohbet edecek. Sibel Oral ise iki haftada bir perşembe günleri yazarlarla sohbet ederek “Hayatımız Kitap”ta seyircilere, yazma deneyimleri, yeni kitapları ve Türkiye’de okur eğilimleri ve okuma kültürü konularında yoğunlaşan bir program içeriği sunacak.

​“Hayatımız Kitap” programı, her perşembe 21.00- 21.45 saatleri arasında Zoom üzerinden yapılırken, Türkiye Yayıncılar Birliği’nin YouTube kanalından da takip edilebilecek.

https://www.youtube.com/watch?v=ajNCBM72o1k

0
2654
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage