16 EKİM, CUMA, 2020

Melisa Karakurt’tan Yeni Tekli: “Saçlarımı mı Kessem”

Alternatif Türkçe müziğin genç yeteneklerinden Melisa Karakurt, söz ve müziği kendisine ait olan “Saçlarımı mı Kessem” teklisini BBI Music Co. etiketiyle dinleyicileriyle buluşturdu. Karakurt, “Saçlarımı mı Kessem”de bir kadının yaşadığı dönemsel bunalım üzerinden özgürleşme sürecini yansıtıyor.

Ufak elektronik desenlerle süslenmiş alternatif bir neo-soul parçası olarak dikkatleri çeken “Saçlarımı mı Kessem” ile Melisa Karakurt, geleni, yeniliği ve değişimi içimize buyur etmek kadar bırakmayı da bilmenin önemine gönderme içeriyor. Karakurt, sorduğu soruyla birlikte saçını kesen kadın şarkısını, artık birbirine iyi gelmediğini görüp vedalaşabilen ve hayatta hissettirmeyen duyguları terk edebilen insanlara ithaf ediyor. 2018 yılı sonunda yeniden yorumladığı anonim eser “Bir Fırtına Tuttu Bizi” ile sesini geniş kitlelere duyuran Melisa Karakurt, ardından söz-müziği yine kendisine ait olan “Bi Cesaretle Gel” parçası ve son olarak Temmuz 2020’de şarkının akustik versiyonunu müzikseverlerle buluşturmuştu.


Melisa Karakurt’un yeni teklisi “Saçlarımı mı Kessem”i 16 Ekim 2020 Cuma gününden itibaren tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=nN_HVxyOL04

0
2466
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage