
Sanatçı Mehmet Sinan Kuran, bilim kurgu, mit ve ritüelistik inancı bir origami gibi katlayarak hazırladığı, Anna Laudel’de devam eden “Hiçbir Yer” isimli kişisel sergisini konuşmak üzere 15 Kasım’da Melike Bayık ile bir araya gelecek.
Küratör, akademisyen ve sanat yazarı Melike Bayık, Mehmet Sinan Kuran ile sergi ve üretimleri hakkında konuşacak.
“Hiçbir Yer” sergisi, ruhun katmanları, çocukluk, gençlik, orta yaş ve yaşlanma gibi tecrübelerin önemi ile yaşam ve ölüm arasındaki keskin gerçeklikleri mercek altına alırken, ziyaretçileri hayattaki ihtimalleri sorgulatan bir yolculuğa çıkarıyor.
Mehmet Sinan Kuran ve Melike Bayık’ın söyleşisi 15 Kasım Salı günü 18.30-19.30 saatleri arasında Anna Laudel’de gerçekleşecek. Etkinlik ücretsiz ve Türkçe olacak ancak katılımcı sayıları sınırlı olduğu için kayıt gerekmekte. Burada kayıt yaptırabilirsiniz.