05 MAYIS, ÇARŞAMBA, 2021

Mamut Art Project 2021 Başvuruları Uzatıldı

Türkiye genelinde dokuz yıldır bağımsız yeteneklere sergileme ve kendini tanıtma imkânı sunan Mamut Art Project’in 2021 edisyonuna başvurular 20 Mayıs tarihine kadar uzatıldı.

Sanatçılarına sergi alanı sunmanın yanı sıra süresiz danışmanlık, iletişim desteği sağlayan ve portfolyo günleri düzenleyen Mamut, dokuzuncu senesinde de sürpriz yeniliklerle, sanatın farklı dallarından yaratıcı ve ilham veren örneklere ev sahipliği yapacak. Kariyerlerinin başında, bağımsız yeteneklere kendilerini tanıtmak ve eserlerini sanatseverlerle buluşturmak için önemli bir fırsat yaratan Mamut Art Project’in jürisinde ise bu sene sanatçı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı ve İç Mimarlık Bölüm Başkanı Can Altay; küratör, sanat tarihçisi ve yazar Necmi Sönmez; sanatçı Hale Tenger; sanat danışmanı Melis Terzioğlu ve Pilot Galeri kurucusu ve direktörü Azra Tüzünoğlu bulunuyor.

Türkiye genelinde genç sanatçılara, Mamut ekibiyle buluşarak portfolyolarını tartışma ve fikir alma fırsatı sağlayan Mamut Portfolyo Günleri bu yıl farklı bir formatta, çevrim içi olarak gerçekleştirilecek ve detayları yakında duyurulacak.

2020 edisyonunda 1.500 başvurunun arasından seçilen 49 sanatçının 400’ün üzerinde eserinden oluşan zengin seçkiyi sanatseverlerle buluştan Mamut Art Project, yenilenen yapısı ve ilk defa gerçekleşen çevrim içi paylaşımı ile büyük ilgi gördü.

​Mamut Art Project 2021 için başvurular 20 Mayıs’a kadar www.mamutartproject.com adresinden yapılabilir.

0
5154
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage