27 EKİM, CUMA, 2023

Lara Di Lara’nın Yeni Albümü “Eskisi Gibi Değil” Yayında

Lara Di Lara’nın İstanbul’da ve Viyana’da kayıtlarını gerçekleştirdiği 13 şarkıdan oluşan Eskisi Gibi Değil isimli yeni albümü müzikseverlerle buluştu.

Lara Di Lara’nın “her şey ve hiçbir şey” diye tanımladığı yeni albümünde yer alan şarkıların söz ve müziği sanatçının imzasını taşıyor. Farklı kültürlerden ve doğadan beslenen müziği, sesi ve performanslarıyla Türkçe alternatif müzik sahnesinin öne çıkan isimlerinden biri olan Lara Di Lara, dördüncü stüdyo albümü Eskisi Gibi Değil’de akustik öğeleri synth dünyasıyla harmanlıyor. Albümün prodüktörlüğünü Levni ile birlikte üstlenen Lara Di Lara’ya müzisyenler Herbert Pirker, Willi Rosner, Markus W. Schneider, Christina Ruf, Burak Irmak ve Selen Gülün eşlik ediyor. Kapak fotoğrafını Pelin Kaçar’ın çektiği albümün kapak tasarımı ise Valerija İlchuka imzasını taşıyor. Sanatçı, yeni albümü için şunları söylüyor: “Annelik, doğurganlık, doğum, ölüm, doğa, birey olmak, güç, her şey ve hiçbir şey, protesto etmek, insan hakları, kadın hakları, çocuk hakları, politik erozyon, ayrımcılık, birlik ve beraberlik, aşk ve bırakabilmek üstüne bir albüm.”

Eskisi Gibi Değil’in yanı sıra albümde yer alan “Büyü” adlı şarkının klibi de yayımlandı. Carbon Works Film Collective yapımı olan klibi Pelin Kaçar yönetti. Yapımcılığını Aksel Bonfil ve Ateş Benek’in üstlendiği klibin görüntü yönetmenliğini ise Adrien Heylen yaptı. Beş gencin, ailelerinin baskılarından kurtulup birlikte yaptıkları bir araba yolculuğu sonunda özgürlüğe kavuşmalarını anlatan klipte Şara Ayvaz, Eren Demircan, Buse Külekçi, Beyza Elçin Işığan, Eren Erkul, Begüm Erceber gibi oyuncularına Arzu Suriçi eşlik ediyor.

​Lara Di Lara, yeni albümünün  lansman konserini 11 Kasım’da Zorlu PSM %100 Studio’da gerçekleştirecek. Konserin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

​​Lara Di Lara’nın Eskisi Gibi Değil isimli yeni albümünü buradan dinleyebilir, “Büyü” şarkısının klibini ise buradan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=bNvDcb9eaZc

0
1197
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage