17 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2022

Lalalar 4 Eylül’de KüçükÇiftlik Bahçe’de

Anadolu ezgileri ve 70’lerin arabesk ruhunu, fütüristik ve saykodelik sound’larında harmanlayan Lalalar, KüçükÇiftlik Bahçe Olduğu Gibi Sunar konserleri kapsamında 4 Eylül Pazar akşamı konser verecek. Lalalar öncesinde sahneye alternatif rock ve hip hop müziğini harmanlayan genç müzisyen KUM çıkacak. Sahnenin açılışını ise DJ Badmenfell yapacak.

Ali Güçlü Şimşek, Barlas Tan Özemek ve Kaan Düzarat’tan oluşan Lalalar, “İsyanlar” isimli ilk teklilerini 2019 yılında yayımladı. 70’lerin arabesk ruhunu fütüristik bir yaklaşımla bugüne taşıyan grup, sound’unda sinematik Retro basları, elektronik beat’leri, özgün vokalleri ve güçlü kirli gitarları, Anadolu ezgilerinin nostaljik öğeleriyle bir araya getiriyor. 2019’dan bu yana “Yalnızca Ölü Balıklar Akıntıyı Takip Eder”, “Mecnundan Beter Haldeyim”, “Hata Benim Göbek Adım”, “Ninja Partisi”, “Abla Deme Lazım Olur” ve “Yamyam” gibi birçok teklisini dinleyiciyle buluşturan Lalalar, Mayıs 2022’de Bi Cinnete Bakar isimli ilk albümlerini çıkardı.

14 yaşında yatılı okumak için gittiği İngiltere’de alternatif rock, post punk ve trap öğelerini harmanlayan deneysel Soundcloud rap topluluklarında yer alarak farklı isimlerle mixtape’ler yayımlayan KUM, 2021’de yayımladığı “Düşmanlarıma” parçası ile adını duyurdu. 2022’de “Keyfe Keder”, “Küstüm”, “Yalnız”, “Barda” gibi çok sayıda tekli çıkaran KUM’un Frozen Clouds grubuyla birlikte yaptığı ve klibinin yönetmenliğini de üstlendiği “Bazen” şarkısı ise geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

​URU organizasyonuyla düzenlenen konserin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1782
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage