19 KASIM, PERŞEMBE, 2020

Köprüde Buluşmalar Film Geliştirme Atölyesi Başvuruları Başladı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen Köprüde Buluşmalar 2021 “Film Geliştirme Atölyesi” başvuruları başladı.

16. yılında Anadolu Efes’in desteği ve TRT’nin katkılarıyla Türkiye’den ve komşu ülkelerden yapımcı, yönetmen ve senaristleri uluslararası sinema profesyonelleriyle buluşturmaya devam eden Köprüde Buluşmalar, Film Geliştirme Atölyesi ile sinemacılara yeni uzun metraj projelerinin ilk uluslararası sunumunu yapmaları için olanak yaratırken ortak yapımlar için de zemin hazırlamayı amaçlıyor.

Film Geliştirme Atölyesi, belgesel, tür sineması (korku, fantastik) çocuk ve komedi filmleri gibi farklı konu ve türlerde disiplinlerarası ve hibrid projelere açık çağrı yapıyor.Film Geliştirme Atölyesi’ne Türkiye’den seçilen projelerin yönetmen, senarist ve yapımcıları, Komşularplatformuna seçilen uluslararası projelerin ekipleri ile birlikte yapacakları ön hazırlık ve sunum teknikleri eğitimine ek olarak senaryo, prodüksiyon, dağıtım ve pazarlama üzerine kapsamlı bir çalışma yapacaklar. Uluslararası yapımcı, dağıtımcı, festival ve fon temsilcileri ve yayın kuruluşları ile yaptıkları toplantılarda işbirliklerinin ilk adımlarını atacak proje ekipleri ayrıca projelerini uluslararası sinema profesyonellerinden oluşan jüriye sunma şansını yakalayacak.

Köprüde Buluşmalar Film Geliştirme Atölyesi başvuruları 21 Aralık 2020’de sona erecek. Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız. 

0
2037
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage