24 OCAK, PAZARTESİ, 2022

“Köprüde Buluşma: Diziler” Atölyesine Başvurular Başladı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen “Köprüde Buluşma: Diziler” atölyesi için başvurular başladı. Türkiye’den geliştirme aşamasındaki dizilerin üretim ve uluslararası ortak yapım potansiyellerini geliştirmek amacıyla düzenlenen atölyeye 16 Şubat tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Anadolu Efes’in ana destekçisi olduğu Köprüde Buluşmalar kapsamında hayata geçirilen “Köprüde Buluşma: Diziler” atölyesi Türkiye’den ve komşu ülkelerden yapımcı, yönetmen ve senaristleri, uluslararası sinema profesyonelleriyle bir araya getiriyor. Bu yıl ilk kez OGM Pictures’ın sponsorluğuyla gerçekleştirilen “Köprüde Buluşma: Diziler” kapsamında yapılacak atölyeye seçilen yazar, yönetmen ve yapımcılar uluslararası sinema ve televizyon profesyonelleri (yapımcılar, dağıtımcılar, festival veya fon yöneticileri, TV kanal temsilcileri) ile bir araya gelerek birebir toplantılar yapma fırsatı bulacaklar. Ayrıca atölye sonunda seçilecek bir projeye 30.000 TL değerinde OGM Pictures Özel Ödülü verilecek.

Belgesel, animasyon, komedi, aile, çocuk ve biyografi dizileri gibi farklı konu ve türlerde projelere açık olan çağrıya her formattan dizi projesiyle 16 Şubat tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Atölye hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
964
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage