20 KASIM, CUMA, 2020

Kara Hafta İstanbul Festivali Başlıyor

Türkiye’nin ilk ve tek polisiye edebiyatı organizasyonu Kara Hafta İstanbul Festivali’nin altıncısı Edgar Allan Poe temasıyla 26-29 Kasım 2020 tarihleri arasında çevrim içi olarak düzenlenecek.

Bu yıl festival İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapılacak. Festival oturumlarında Ian Rankin, Michael Kardos, Niklas Nat och Dag gibi polisiye alanında uluslararası üne sahip yazarların yanı sıra Ahmet Ümit, Ayşe Erbulak, Elçin Poyrazlar, Erol Üyepazarcı, Hakan Günday, Mesut Demirbilek, Onur Saylak, Sevil Atasoy, Su Tunç, Suat Duman ve Taner Ay gibi önemli Türk yazarlar da yer alacak.

10 farklı oturumda 18 konuğun ağırlanacağı organizasyonda Algan Sezgintüredi, Aslı Perker, Can Erol, Ceyhan Usanmaz, Hülya Balcı, Nazlı Berivan Ak, Serhan Bali, Sevin Okyay ve Tanıl Bora ise moderatör olarak yer alacak. Festival kapsamında gerçekleştirilecek çevrim içi oturumlar, Kültür.İstanbul YouTube kanalından ücretsiz olarak izlenebilecek.

Festival programı ve tüm detaylar karahafta.com web sitesi, Kara Hafta sosyal medya kanalları ile İBB iştiraklerinden Kültür AŞ’nin sosyal medya kanallarından takip edilebilecek.

0
2579
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage