09 MAYIS, PAZAR, 2021

Kapanma Döneminde Ücretsiz Konserler: #PSMyleKal

PSM Online, #PSMyleKal kapsamında 7 - 19 Mayıs tarihleri arasında dijital platform konserlerini ücretsiz olarak düzenliyor. Bu süreçte PSM’nin Youtube programları da yeni bölümleriyle sanatseverlerle buluşmaya devam edecek. PSM Online, özel konserler ve yeni Youtube bölümleri ile tam kapanma döneminde sanatseverlerin evlerine hareket katmayı amaçlıyor.

#PSMyleKal kapsamında Sedef Sebüktekin ve Deniz Tekin özel performanslarıyla müzikseverlerle buluşacak. Caz sahnelerinin güçlü kadın sesi Selen Beytekin, “İlkyaz Şarkıları” başlıklı konseriyle Aysun ve Ali Kocatepe, turcolatino akımının öncüsü ve Türkiye’nin sevilen gezgini Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Star Orkestrası da performanslarını sergileyecekler. Ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman’dan oluşan “Kerem Görsev Trio” ve viyolonsel sanatçısı Sedef Erçetin ile Chamber Jazz ve ülkenin sevilen sanatçılarından biri olan Yaşar program kapsamında sahne alacaklar. Mayıs ayı konserlerinde yer alacak diğer sanatçılar ise şöyle: kontrbasta Ozan Musluoğlu, trompette Barış Doğukan Yazıcı, saksafonda Engin Recepoğulları, piyanoda Ercüment Orkut ve davulda Ferit Odman’dan oluşan “Ozan Musluoğlu Quintet”, kendine özel bir incelikle janrları eriten, trip-hop, synthpop ve elektronik müziğin yenilikçi birleşiminde yer alan İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Jay-Jay Johanson ve neo-klasik müziğin İzlandalı süper starı Ólafur Arnalds.

Mayıs ayı konserlerini ücretsiz olarak online.zorlupsm.com üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca PSM’nin merakla takip edilen Youtube serilerinden “İbrahim Selim ile Bu Gece” ve “Bir Masada Oturduk” programlarının yeni bölümleriyle Zorlu PSM Youtube kanalında izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Mayıs Ayı Konserleri:

Sedef Sebüktekin / 11 Mayıs - 11 Haziran 
Deniz Tekin / 12 Mayıs - 12 Haziran
Selen Beytekin Project / 7 -  31 Mayıs
Kerem Görsev Trio & Sedef Erçetin - Chamber Jazz / 7 - 31 Mayıs
Ozan Musluoğlu Quintet / 7- 31 Mayıs
Yaşar / 7 - 17 Mayıs
Aysun & Ali Kocatepe “İlkyaz Şarkıları” / 8 Mayıs - 8 Haziran
Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars / 10 Mayıs -10 Haziran
Jay Jay Johanson / 10 Mayıs 21:00 - 17 Mayıs 23:59
Olafur Arnalds / 19 Mayıs 21:00 - 31 Mayıs 23:59

0
884
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage