10 NİSAN, ÇARŞAMBA, 2024

KALEO, 24 Temmuz’da Küçükçiftlik Park’ta

İzlandalı rock grubu KALEO, Epifoni organizasyonuyla, %100 Müzik katkılarıyla 24 Temmuz Çarşamba akşamı Küçükçiftlik Park’ta müzikseverlerle buluşacak.

2016 tarihli satış rekorları kıran, ilk albümleri A/B’nin yayımlanışından bu yana Türkiye’de de büyük bir dinleyici kitlesine ulaşan KALEO, iki yıl aradan sonra yeniden İstanbul’da sahne alacak. İsmini Hawai dilinde “ses” anlamına gelen KALEO’dan alan grup, Grammy adayı olan No GoodAll the Pretty GirlsGrey's AnatomyRiverdale gibi pek çok popüler dizide kullanılan “Way Down We Go” gibi şarkıların parlaması ile kısa sürede küresel olarak bir milyarın üzerinde dinlenmeye ulaştı.

Solistliğini; güçlü vokaliyle dikkat çeken JJ Julius’un üstlediği KALEO, dünya çapında bir fenomen hâline geldi. Klasik rock ve blues rock esintileriyle süsledikleri müzikleri, heyecan verici canlı performanslarıyla tanınan KALEO, Coachella, Lollapalooza ve Bonnaroo gibi önemli festivallerde sahne aldı, Rolling Stones stadyum konserlerinin açılış grubu olarak özel olarak seçildi.

​24 Temmuz Çarşamba akşamı Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek KALEO konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
639
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage