10 MAYIS, PAZARTESİ, 2021

Kadıköy Emek Tiyatrosu’nun Üniversiteler Arası Tiyatro Festivali Çevrim İçi Yapılacak

Kadıköy Emek Tiyatrosu’nun gelenekselleşen üniversiteler arası tiyatro festivali bu yıl “Peki Şimdi Ne Olacak?” sloganıyla 24 - 30 Mayıs tarihleri arasında çevrim içi ortama taşınacak. Kadıköy Emek Tiyatrosu’nun konservatuarda okuyan öğrencilerden oluşan çekirdek kadrosu tarafından düzenlenen festival kapsamında söyleşiler, atölyeler, oyun ve performanslar, podcastler gibi birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

Tiyatro öğrencilerini pandemi sürecinde bir araya getirerek yeni üretim yollarını araştırma imkânı sağlayan festival, ülkedeki tüm konservatuar öğrencilerini bir araya getirmeyi hedefliyor. Kadıköy Emek Tiyatrosu festival kapsamında gerçekleşecek etkinliklerde yurt içi ve yurt dışından yazar, yönetmen ve oyuncu gibi deneyimli tiyatro insanlarını konservatuar öğrencileriyle dijital ortamda buluşturacak. Pandemi nedeniyle gösteri sanatlarının yaşadığı bu zorlu süreçten etkilenen herkesin bir araya gelebileceği festival, dayanışmayı ve tanışıklığı arttırmayı amaçlıyor.

Dijital ortamda yapılan ilk öğrenci festivali olma özelliği taşıyan “Emek Online Üni. Fest” 24 - 30 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Festival kapsamında gerçekleşecek öğrenci projeleri ise Zoom, YouTube ve Spotify gibi platformlar üzerinden katılımcılarla buluşacak. Ayrıntılı bilgiye ve programa buradan ulaşabilirsiniz. 

0
1511
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage