08 EYLÜL, SALI, 2020

Kadıköy Emek Tiyatrosu’nu Açık Havada Açıyor

Kadıköy Emek Tiyatrosu, yeni sezona açık havada sahnelenecek üç kısa oyunla başlayacak. Terasta 40, bahçede 24 kişinin takip edebileceği oyunlar, 17, 20, 21, 22, 27, 28 ve 29 Eylül 2020 tarihlerinde tiyatroseverlerle buluşacak.

“İkinci Hayat” adlı proje kapsamında oynanacak Ağustos 1998, İsmet Emmi’nin Baldırları ve Herkes Kocama Benziyor başlıklı üç kısa oyun, izleyicilere farklı atmosferlerde geçen farklı hikâyeler anlatacak. Proje tasarımını Anıl Can Beydili ve Pınar Yıldırım’ın üstlendiği çalışmada oyunların yönetmenliklerini ise sırasıyla Ali Kemal Güven, Mert Şişmanlar ve Hakan Emre Ünal üstleniyor.

Oyunlarla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer veriliyor:

Ağustos, 1998
Yaz. 1998. Henüz hiçbir erkeği öpmemişim. Bütün dünyam Spice Girls. Anneannemin yazlığının kapısında bir oğlan beliriyor; su istiyormuş, pikniğe gelmişler. Gökhan. Adı, bu.

İsmet Emmi'nin Baldırları
"İsmet emminin baldırları bizim örendeki kavakların gövdesinden bile kalındı. Diyeceksiniz ki sen bunu nereden biliyorsun? İsmet emmi de kim ve ören ne demek? Hepsini anlatacağım.”

Herkes Kocama Benziyor

"Bak sırf anlatmamı istedin diye anlatıyorum. Gerçi ne yalan söyleyeyim anlattıkça açılıyorum, anlatmasam ölürmüş gibi hissediyorum kendimi. Böyle na şurama bir şey oturuyor, boğuyor beni, canımı elleri arasına alıp sıkıyor sanki."

​Oyunlar hakkında daha fazla bilgiye ve biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

0
2471
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage