19 EKİM, PERŞEMBE, 2023

Kadar’ın İlk Oyunu “Eksik” 25 Ekim’de Baba Sahne’de

Levent Can, Hande Doğandemir ve Erdem Kaynarca’nın rol aldığı, Aksel Bonfil’in yazıp yönettiği Eksik oyunu, 25 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.30’da Baba Sahne’de izleyicilerle buluşacak.

Aile içi hesaplaşmalar ve açığa çıkan sırlarla izleyiciyi hem hüzünlendiren hem de güldüren Eksik, her şeye rağmen sürdürülen hem dramatik hem de komik bir aile olma çabasını sahneye taşıyor. Kadar’ın ilk tiyatro oyunu olarak Arkas Holding, Jungle Kreatif, Mey|Diageo, Ares Media, Altınyıldız Classics ve BMS Mobilya’nın kurumsal destekleriyle sahnelenen Eksik oyununun yapımcılığını Begüm Ertuğrul, uygulayıcı yapımcılığını Omnia üstleniyor. Dekor tasarımını Berçin Mayruk’un, ışık tasarımını ise Alev Topal’ın yaptığı oyunun müzikleri Tayfun Karatekin imzası taşıyor.

“Datça’da hiçliğin ortasında bir çiftlik evi… Vazgeçmiş bir baba, çabalayan bir oğul ve yorgun bir sevgili... Yılın en sıcak günü...

Metin, annesinin bir trafik kazası sonucu komada olduğunu haber vermek için babası Kartal’ın yanına, Datça’daki çiftlik evine gelir. Kartal sıcaklardan, Derya telefonun çekmemesinden yakınır. Metin’in ise tek isteği hayatındaki ilişkileri yoluna koymaktır. Yirmi dört saat içinde her şey tepetaklak olur. Geçmişten gelen sırlar, aile içi hesaplaşmalar, gidenler, kalanlar ve zaten hep eksik olanlar… Dramatik ama aynı zamanda komik bir aile olma çabası… Hepimizinki gibi…”

25 Ekim 2023 Çarşamba akşamı saat 20.30’da Baba Sahne’de izleyiciyle buluşacak Eksik oyununun biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
841
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage