15 NİSAN, PERŞEMBE, 2021

J.K. Rowling’ten Çocuklar İçin Yeni Bir Kitap

J.K. Rowling’in çocuklar için yazdığı The Christmas Pig adlı yeni kitabı Yapı Kredi Yayınları tarafından 2 Ekim 2021 tarihinde Türkçe olarak yayımlanacak.

The Christmas Pig, bir çocuğun en sevdiği oyuncağını bulmak için ne kadar ileri gidebileceğine dair sürükleyici bir macera anlatıyor. 8 yaş ve üzeri çocuklar için uygun olan tek bir kitaptan oluşan hikâyenin J.K. Rowling’in önceki kitaplarıyla hiçbir bağı yok.

İngiltere, Yeni Zelanda, İrlanda ve Hindistan’da Hachette Children’s Group, ABD ve Kanada’da Scholastic tarafından yayımlanacak olan The Christmas Pig, dünyanın dört bir yanındaki yayıncılar tarafından yirmiden fazla dilde eşzamanlı olarak yayımlanacak olmasıyla gerçek bir küresel yayın hâlini alacak.

​Jack çocukluk oyuncağı Dur Pig’i çok sever. DR, Jack’in iyi gününde de kötü gününde de hep yanında olmuştur. Ta ki bir Noel arifesinde korkunç bir şey olana dek: DP kaybolmuştur. Ama Noel arifesi mucizelerin ve imkânsız hayallerin gerçekleştiği, her şeyin canlanabildiği  bir gecedir, oyuncakların bile. Üstelik Jack’in yeni oyuncağının –DP’nin yerine alınan gıcık Christmas Pig’in– cesur bir planı vardır. Hep birlikte Jack’in en yakın arkadaşını kurtarmak için sihirli bir yolculuğa çıkacaklardır.

0
1411
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage