12 HAZİRAN, CUMA, 2026

İTEF - İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali 14 Haziran’da Gerçekleşiyor

Bu yıl 18’inci kez edebiyat dünyasını bir araya getirecek İTEF - İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali, 14 Haziran Pazar günü, Yalova’nın Gacık Köyü’nde yer alan KalemEv’de “Edebiyat Bahçesi” teması ile gerçekleşecek.

Bugüne kadar dünyanın dört bir yanından 636 yazarı ağırlayan İTEF, 17 yıldır sürdürdükleri açılış programı ve onu takip eden dört günlük etkinlik düzenini, mevcut ekonomik koşullar nedeniyle yeniden şekillendirmek durumunda kalarak bu yıl tek gün sürecek bir program olarak duyurdu. 18. İTEF sahnesinde Ayşe Burçak, Bahar Albayrak, Başak Sayan, Cem Erciyes, Hafize Çınar Güner, Mehmet Mollaosmanoğlu, Merve Diler, Nermin Mollaoğlu, Oya Baydar, Saadet Özen, Serda Kranda Kapucuoğlu, Simge Konu ve Tiemen Hiemstra yer alacak.

KalemEv’de, 14 Haziran’daki etkinliklerin tümü ücretsiz ve katılıma açık olacak. İTEF 2026 programı ve detayları için sosyal medya hesaplarını ve internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İTEF 2026’nın “Edebiyat Bahçesi” temasıyla düzenleyeceği program şöyle:

12.00 | Hafize Çınar Güner - Simge Konu | Önce Çocuklar mı?
12.45 | Cem Erciyes - Saadet Özen | Okuyor muyuz?
13.30 | Ayşe Burçak - Merve Diler | Öykü Yayıncılığımızın Neresinde?
14.15 | Mehmet Mollaosmanoğlu - Nermin Mollaoğlu | Uzaklardan Yazmak Zor mu?
15.00 | Başak Sayan | Ya Gerçek Bildiğimizden Çok Uzaktaysa?
15.45 | Tiemen Hiemstra - Serda Kranda Kapucuoğlu | Kaybolan Kim, Kalan Kim?
16.30 | Oya Baydar - Bahar Albayrak | Geçmiş Kimin Hafızasında Yaşar?

KalemEv: İnönü Caddesi No:54 Gacık Köyü, 77600 Çiftlikköy/Yalova

0
136
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage