18 MART, CUMA, 2022

imPerfect Dancers Company “Romeo ve Juliet” ile CRR’de

Pisa Opera ve Balesi’nin yerleşik dans topluluğu olan imPerfect Dancers Company, Romeo ve Juliet ile 30 Mart’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda izleyiciyle buluşacak.

Geçtiğimiz yıllarda Lady Macbeth eserini CRR’de sergileyen imPerfect Dancers Company, bu kez yine CRR’de Romeo ve Juliet ile izleyici karşısına çıkacak. Walter Matteini ve Ina Broeckx tarafından kurulan ve yönetilen imPerfect Dancers Company, cesur, cüretkâr ve sanatsal performanslarıyla dikkat çekiyor. 2009’da İtalya’da kurulduğu günden beri çağdaş̧ dans sahnesinde beğeni toplayan ve prestijli ödüller kazanan topluluk, bugüne kadar uluslararası sahnelerde başarılı performanslar gerçekleştirdi.

Tüm zamanların en büyük aşk hikâyesi olan Romeo ve Juliet, iki genç aşığın kaçınılmaz kaderlerine teslim olmadan önceki son saatlerinde, ailelerinin entrikaları ve çatışmalarına odaklanıyor. Eserde topluluğun önceki prodüksiyonlarında da ön plana çıkan atletik fiziksellik yine koreografinin temelini oluşturuyor. Duyguları ifade etmek ve insan ruhunun en mahrem hislerini ve karmaşık yönleri, dans ve tiyatronun evrenselliği sayesinde izleyiciye sunuluyor. Aşkın evrimini simgeleyen Romeo ve Juliet, gerçek aşkın her yaşta olabileceği mesajını veriyor. Etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1668
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage