15 NİSAN, PAZARTESİ, 2024

Hayko Cepkin 26 Mayıs’ta Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda

Türk rock müziğinin önemli isimlerinden Hayko Cepkin, BWO Entertainment ve EEG Expand Entertainment Group iş birliği ile 26 Mayıs’ta Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda konser verecek.

1990’ların sonlarından bu yana güçlü sesi ve enerjik performanslarıyla büyük bir dinleyici kitlesin sahip olan Hayko Cepkin, kariyeri boyunca birçok unutulmaz şarkı ve albüme imza attı. “Ölüyorum”, “Paranoya”, “Fırtınam” gibi hit parçaları; Sakin Olmam LazımTanışma BittiSandıkAşkında Izdırabını ve Karantina Günlüğü gibi Türk rock müziğinin güçlü yapıtları arasında sayılan albümleri ile tanınan Hayko Cepkin, 26 Mayıs’taki konserinde 40 bin kişilik dinleyicisi ile bir araya gelecek.

Konserin basın toplantısında Hayko Cepkin şunları söyledi: “Yıllardır sahnede olmayanı yapmış, yapılmaz denileni hayata geçirmiş bir ekip olduğumuz için bu tip projelerde yer almayı hak ediyoruz. Bu, bugüne kadar seslendiğimiz en kalabalık seyirci olmayacak ama o muhteşem ambiyansın içinde, hele ki Beşiktaş Stadyumu benim çocukluğumda tribünde davul çaldığım bir yer, 40.000 kişi tam anlamıyla bizim için gelmiş olacak. Hâliyle duygusal olarak geçişi çok olan bir konser olacağını düşünüyoruz.”

​26 Mayıs’ta Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleşecek Hayko Cepkin konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
474
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage