23 HAZİRAN, SALI, 2020

Harun Tekin’den Doğum Gününe Özel Konser

Mor ve Ötesi’nin solisti Harun Tekin, doğum gününde çevrim içi bir konser aracılığıyla dinleyicilerle buluşacak. My Open Stage organizasyonuyla gerçekleştirilecek “Hediyeler” isimli konser, 28 Haziran 2020 Pazar günü saat 19:30’da organizasyonun internet sitesi üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

Salgın nedeniyle birçok sektör oldukça zor günlerden geçerken eğlence ve kültür organizasyonları da bu süreçten doğrudan etkilendi. Art arda gelen festival ve etkinlik iptallerinin ardından birçok kurum çareyi çevrim içi etkinliklerde buldu. Son olarak Harun Tekin de doğum gününde çevrim içi bir konser vererek bu sürece dâhil oluyor. Tekin, kendisi için oldukça anlamlı olan bu konserden elde edilecek gelirin ise İhtiyaç Haritası’yla paylaşılarak müzik emekçilerinin giderlerini karşılamak adına kullanılacağını ifade ediyor.

Harun Tekin , “Hediyeler” konserinde ağırlı olarak kendisi için manevi değeri olan şarkılara yer verecek. Yaklaşık 75 dakika sürmesi planlanan konserde Tekin, şarkıları tek başına söyleyecek ve enstrüman olarak yalnızca akustik gitarını kullanacak.

Geliri İhtiyaç Haritası’na bağışlanacak “Hediyeler” konseri için biletleri buradan temin edebilirsiniz.

Konseri 28 Haziran Pazar günü buradan takip edebilirsiniz.

​*Harun Tekin görselleri dasdas.com.tr'den alınmıştır.

0
2659
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage