19 HAZİRAN, PAZAR, 2022

Güneş Özgeç’in Yeni Teklisi “hiç?” Yayımlandı

Güneş Özgeç’in söz, müzik, aranje ve tüm prodüksiyonunu kendi başına üstlendiği “hiç?” isimli yeni teklisi müzikseverlerle buluştu.

Kendini sevmekle ilgili bir aşk şarkısı olan “hiç?”, tüm dünyanın karşısında kendini ayrıksı ve yalnız, herkes ve her şeye karşı yabancı hissetmenin, kendini sevmekle olan ilgisini sorguluyor. Şarkının miks’i Alp Turaç, mastering’i ise Erdem Helvacıoğlu tarafından yapıldı. Güneş Özgeç şarkısını karanlık ve gizemli akor yürüyüşleriyle bezeli, aynı zamanda içinde umut ve aydınlanma barındıran bir “four-on-the-floor” dans şarkısı olarak tanımlıyor. Özgeç “hiç?” teklisinin kapağı, videosu ve tüm görselleri için Irmak Altıner ile çalıştı.

Güneş Özgeç, Temmuz 2021’de yayımladığı “Bence Gerçek Hepsi” ile başlayan süreçte, şarkıların tüm aranje, enstrümanlar ve prodüksiyonunu tek başına yapmaya başladı. Ardından çıkardığı “Düş” ve “hiç?” şarkılarını da tamamen kendi düzenledi. Kendi şarkıları dışında Kalben’in Ocak 2022’de yayımlanan Eski Dünyanın Yangını isimli albümünde yer alan “Bugün Bana Tatil” şarkısının yaylı aranjesini, “Karasinek Senfonisi” ve “Kedi” şarkılarının aranje ve prodüksiyonunu yapan sanatçı, başka sanatçılar için aranje ve prodüksiyon çalışmalarını da yapıyor. Sanatçı ayrıca sonbahar gibi bir EP yayımlamayı planlıyor.

​Güneş Özgeç’in “hiç?” isimli yeni teklisini buradan dinleyebilirsiniz.

0
1273
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle