17 MAYIS, SALI, 2022

Gogol Bordello 2 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta

Punk rock’ı roman kültürüyle buluşturan Gogol Bordello, Yüzdeyüz Müzik katkıları, Vera Müzik ve URU organizasyonuyla 2 Temmuz Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’ta konser verecek.

Gogol Bordello, alışılmadık müziği ve sergilediği sahne şovuyla 2 Temmuz’da İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak. Grubun beyni Eugene Hütz, Gogol Bordello için “Roman Punk Kabaresi” tanımlaması yaparak dünyanın dört bir yanındaki herkesin bu müziğin ritmine kapılacağını söylüyor. Avrupa’da birkaç ülke gördükten sonra New York’a bir göçmen olarak giden Eugene Hütz, 1999’da Gogol Bordello’yu kurdu ve Doğu Avrupalı diğer göçmenlerle özgün müziğini oluşturdu. Kurulduğu günden beri dinleyicilerini postmodern estetiğin dışına çıkmak için cesaretlendiren grup, roman punk müziğinde yeni kombinasyonlar oluşturarak kendi tarzını yarattı. Sanatın tüm alanlarını kullanan Eugene Hütz punk geleneği üzerine inşa ettiği kabare şovunu, dünyanın dört bir yanında eğlenceye ihtiyaç duyan herkese sunmak için turlara çıkıyor, farkındalık projeleriyle Gogol Bordello’nun vizyonunu ortaya koyuyor.

​2 Temmuz Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek Gogol Bordello konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1971
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage