03 MART, PAZAR, 2024

Gabrielle Zevin’in “Yarın, ve Yarın, ve Yarın”ı Türkçede

Gabrielle Zevin’in 2023’ün romanı olarak seçilen, insan yaratıcılığının güzelliğini, dramını ve tuhaflığını, video oyunları evreniyle birleştirerek anlattığı Yarın, ve Yarın, ve Yarın, Esra Even çevirisiyle April Yayıncılık’tan çıktı.

Yarın, ve Yarın, ve Yarın; Goodreads yılın en iyi romanı, New York Times çoksatanı, Amazon yılın kitabı olarak seçilerken çeviri hakları da 20 dile satıldı. Paramount Pictures kitabın film haklarını rekor ücretle aldı ve filmin yapımcısı, Stephenie Meyer’ın Alacakaranlık serisini de uyarlayan Wyck Godfrey oldu.

​Zevin; Yarın, ve Yarın, ve Yarın’da dostluk, aşk ve yaratıcılığın dönüştürücü gücünü hikâyesine konu ediyor. Hayatın karmaşıklığında ayrılıp video oyunları tutkusunda birleşen Sam ve Sadie’nin, neşe, kalp kırıklığı ve direncin romanı. Hayatları boyunca birbirlerine aşık iki yakın arkadaş Sam ve Sadie gereken cesareti bir türlü gösteremezler. Yıllar sonra video oyunu tasarımı dünyasında ortaklık kuran Sadie ile Sam, şöhreti, başarıyı, trajediyi ve ikiyüzlülüğü tadacak ve sonunda ölümsüzlüğe kavuşacak.

0
1230
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage