19 HAZİRAN, CUMA, 2020

Fellini Dolu Bir Yaz

Yönetim merkezi Türkiye’de yer alan uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yayın yapan FilmBox Arthouse, kült ve bağımsız filmlerden oluşan seçkilerine ara vermeden devam ediyor.

Haziran ayının ilk günlerinde Charlie Chaplin filmlerini izleyicilerle buluşturan FilmBox Arthouse, bu kez 21, 23 ve 25 Haziran’da İtalyan sinemasının kült yönetmenlerinden biriyle, Federico Fellini yapımlarıyla yazı selamlıyor. Fellini’nin üç önemli filmini izleyicilerle buluşturacak FilmBox Arthouse, Fellini’nin topluma eksantrik bakış açısını, anılar, düşler ve tutkular üzerine kurulu, abartılı, fantastik ve hatta zaman zaman baroğa kaçan tarzını yeniden gündeme getiriyor. Tim Burton, Emir Kusturica ve David Lynch gibi birçok usta yönetmeni derinden etkileyen Fellini, geliştirdiği kamera teknikleri ve yarattığı görsel dille sinema tarihinde oldukça ayrı bir yerde duruyor.

Yayınlarını seçili TV platformları TV+ Kanal 33, KabloTV Kanal 344 ve Vodafone TV üzerinden gerçekleştiren FilmBox Arthouse, FilmBox Live internet sitesi üzerinden de takip edilebiliyor.

FilmBox Arthouse’un Federico Fellini film programı ise şöyle:
Tatlı Hayat (La Dolce Vita) - 21 Haziran Pazar– Saat 00.50
Varyete Işıkları (Luci del Varietà) – 23 Haziran Salı– Saat 18.20
Kalpazanlar Çetesi (Il Bidone) – 27 Haziran Cumartesi– Saat 15.10

0
2192
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage