24 KASIM, ÇARŞAMBA, 2021

famstore°’dan Yeni Seçki “İLETKEN”

Dijital illüstrasyon galerisi famstore°’un “İLETKEN” başlıklı üçüncü seçkisi sosyal fayda amaçlı yeni bir akıma imza atıyor. 22 illüstratörün sağlıklı gıda, iklim krizi, insan hakları gibi her biri farklı bir mesele üzerine eğilen eserleri 7 Aralık’a kadar çevrim içi olarak sanatseverlerle buluşuyor.

22 illüstratörün hayatlarında yer eden sosyal konuları kendi stillerinde yorumladığı “İLETKEN” seçkisi, sanatçıların önemsediği konular hakkında farkındalık yaratmayı ve bir veri tabanı oluşturmayı amaçlıyor. Önümüzdeki ay boyunca @famillustrations Instagram hesabı üzerinden yayımlanacak eserlerin hepsi UNDP Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve aynı amaçlar için çalışan sivil toplum örgütlerini, sosyal girişimleri ve toplulukları da paylaşacak. Seçkide yer alan eserler ele aldıkları meseleler hakkında çalışan herkesi bir araya getirecek bir akım başlatmayı ve dijital sanat, sivil toplum ve sosyal girişim ekosistemleri arasında iletken görevi görerek yeni etkileşimlere ön ayak olmayı amaçlıyor.

Seçkide Cansu Bayrambey, Ezgi Arslan, Eda Çağıl Çağlarırmak, Cem Ozan Çetintaş, Dilara Akbal, Dünya Atay, Ece Ağırtmış, Ege Acar, Eylül Deniz Ergun, Günseli Sepici, Hande Koçhan, Kübra Su Yıldırım, Melike Erkan, Mina Yancı, Neda Mamo, Ozan Atalay, Selin Tahtakılıç, Selin Türkü Birben, Selva Kaya, Simay Yaman, Sümeyra Yüce ve Tutku Sevinç’in eserleri yer alıyor.

​“İLETKEN” seçkisi 7 Aralık tarihine kadar www.famstore.co adresinden görülebilir.

0
883
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage