20 MART, CUMA, 2020

Evde Çal Konserlerinin Bu Akşamki Konuğu Akın Sevgör

Dinleyicilere yeni bir müzik deneyimi yaşatmak için hareket eden Red Bull’un Evde Çal (#EvdeCal) canlı müzik konserlerinin bu akşamki konuğu saat 21:30’da Akın Sevgör oluyor. Geçtiğimiz günlerde ilk konuğu Nilipek.’i ağırlayan konser serisi, Red Bull Türkiye Instagram hesabı üzerinden canlı olarak yayımlanıyor ve konser sonrası herkesin erişimine açık bir şekilde Red Bull’un sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor.

Meydana getirdiği müzikal deneyim ve izleyicilere sunduğu görsel şovlarla dikkatleri üzerine çeken ve denenmemiş bir müzik yolculuğuna çıkan Red Bull, yeni program serisi Evde Kal ile serüvenine devam ediyor. Müzikle insanlar arasındaki mesafeyi en aza indirmek için çalışan platform, Nilipek. ile gerçekleştirdiği ilk konserle birlikte yeni tip corona virüs tehdidi altında zor günler geçiren insanlara destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen ilk konser geride kalırken, 20 Mart Cuma akşamı (bugün) Akın Sevgör dinleyicilerle buluşuyor. Deneysel müziği ve yenilikçi tavrıyla dikkatleri üzerine çeken Sevgör, Evde Kal konseriyle karantina günlerinde dinleyicilerin karşısına çıkıyor. Red Bull Sunar, gerçekleşen konserin video kaydını konser sonrası Red Bull Türkiye’nin resmi Instagram hesabına sabitleyerek yeniden izlemek isteyenler için de değerli bir imkân sunuyor.

​Red Bull, Evde Kal konserlerini 25 Mart Çarşamba akşamı Kalben, 27 Mart Cuma akşamı ise Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek ile devam ettirecek.

0
1297
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage