22 NİSAN, PERŞEMBE, 2021

Ev Yapımı Fringe Serisinin Son Atölyesi: “Kuralsız Dans Atölyesi”

İstanbul Fringe’in hayata geçirdiği Ev Yapımı Fringe serisinin bu yılki son atölyesi olan Kuralsız Dans Atölyesi 25 Nisan tarihinde gerçekleşecek. Katılımcıları hafta sonunda kuralsızca dans etmeye çağıran atölye Işıl Bıçakçı eğitmenliğinde yapılacak.

Teknik kurallardan ve estetik kaygılardan sıyrılıp bedenin özgürlüklerini keşfetmek isteyen herkese açık olan atölyeye katılmak için herhangi bir dans/fiziksel eğitim geçmişi aranmıyor. Kuralsız Dans Atölyesi’nde katılımcılar 90 dakika boyunca hem fiziksel hem de zihinsel sınırlarda yolculuğa çıkacak. 25 Nisan Pazar günü saat 12.00 - 13:30 arasında gerçekleşecek atölyenin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

“Dans insanlık tarihi kadar eski olan bir ifade biçimidir. Peki nedir bu ‘Çağdaş Dans’ dedikleri? Bu atölye, bir yandan dansın çağımızdaki yaklaşımlarıyla ilgili fikirler verirken, diğer yandan teknik kurallara ve estetik kaygılara bağlı kalmaksızın bedeninizin özgürlüklerini keşfedeceğiniz, fiziksel/zihinsel kapasitenizi farklı yönlerde kullanacağınız keyifli bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır.”

0
680
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle