13 MAYIS, CUMA, 2022

Erhan Coral’ın Sergisi “Şehirde Bir Başına” Yapı Kredi bomontiada’da

Kendini bir sokak fotoğrafçısı olarak tanımlayan Erhan Coral'ın “Şehirde Bir Başına” başlıklı sergisi 31 Mayıs tarihine kadar Yapı Kredi bomontiada’da sanatseverlerle buluşuyor.

Ağırlıklı olarak siyah-beyaz çekim yapan, insanları en doğal hâllerinde, oldukları gibi yakalamayı seven Erhan Coral’ın “Şehirde Bir Başına” sergisi şehrin farklı alanlarında, farklı zamanlarda, farklı mevsimlerde kendisi ve şehirle baş başa kalan insanların hikâyesini ele alıyor. Sık sık seyahat ediyor olması nedeniyle farklı şehirleri, farklı kültürleri ve farklı insanları fotoğraflayabilme fırsatı bulan sanatçı, sergide bildiğimiz mekânlarda, tanımadığımız insanların hikâyelerini izleyiciye sunuyor.

Erhan Coral’ın “Şehirde Bir Başına” başlıklı sergisinde satılacak eserlerin gelirleri, Toplum Gönüllüsü gençlerin toplumsal fayda yaratan sosyal sorumluluk projelerini desteklemek amacıyla Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanacak.

​Erhan Coral'ın “Şehirde Bir Başına” sergisini Yapı Kredi bomontiada B Blok Akademi sergi alanında 31 Mayıs’a kadar pazartesi hariç her gün 11:00 - 19:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Künye:
1. Erhan Coral, Sağır Han, İstanbul, Şubat 2019 90x60 cm kayıt tabanlı iri baskı
​2. Erhan Coral, Hoca Gıyasettin 1, İstanbul, Mart 2020 60 x 90 cm kağıt tabanlı pro baskı

0
1134
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage