17 EYLÜL, CUMA, 2021

Epik Bir Aşk Hikâyesi: “Buzul”

Yazar Camilla Läckberg ile aktör Alexander Karim’in Storytel Original’a özel yazıldıkları epik bir aşk hikâyesi olan Buzul, Deniz Yüce Başarır ve Uygar Özçelik’in seslendirmesiyle Storytel’de dinleyicilerle buluştu.

Yakın zamanda izleyicilerle de buluşan Buzul (Glacier), ölümcül bir virüsün insanlığı yok etmeye çalıştığı bir dönemde iki yabancının otel odalarında sıkı izolasyon koşullarında kaldığı etkileyici bir hikâye sunuyor. Buzul, lüks bir otelde, bir kadın doktorla papazın kendi ayrı odalarında, birbirlerinin varlığından habersiz kaldığı bir hikâye. Otelin dışında patlak veren pandemi nedeniyle girdikleri karantina her iki karakteri koruduğu kadar onlara zarar da verir. Hayatta kalmak için sıkı izolasyon koşullarındalardır, fakat iç dünyalarını uzun süre önce dışarıya kapatmışlardır. Yıkıcı bir hata yasak bir buluşmaya neden olur ve büyüleyici, kuvvetli bir aşkın tohumları atılır. Uğruna ölmeye değer bir aşkın tohumları.

Camilla Läckberg, “Farklı formatlar için bir hikâyeyle bu şekilde çalışmak şahane fırsatlar getiriyor. Sesli kitapta dinleyiciler karakterleri daha derinden tanıyacak ve onların farklı taraflarını görecek olay örgüsü geliştirilebilir, farklı yönlere gidebilir ve yeni patikalar izleyebilirler ve hikâyenin sonu tamamen farklı olabilir. Buzul sınırları aşan, Alexander’la birlikte tutku beslediğimiz bir hikâye. Farklı platformlarda kitlelerine ulaşmasını sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

​Alexander Karim, “Hem kalplerimize yakın bir dram hem de gerçekten tutkuyla dolu bir proje bu. Olay örgüsü, doğal olarak geçen yılki gerçekliğimizden ilham aldı. Yoğun ve inanılmaz bir yıl oldu ve bu inanılmaz sonucu nihayet paylaşabileceğimiz için heyecanlıyım” dedi.

0
1190
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage